kotreba írta:
amiket újra rendeltél mikorra lesznek meg
frpeter írta:Figyelem!
A pólókat és pulcsikat remélem mindenki kifordítva mossa és vasalja!
Sajnos én most elkövettem azt a hibát, hogy nem így tettem, és a pulcsimból egy szép halványfekete feliratos izé lettSzal pulcsinál még az is lehet hogy kézzel kéne mosni
Pólónál is volt már iylen,d e ott nem volt azért ennyire gáz a helyzet...
Detty182 írta:frpeter írta:Figyelem!
Sajnos én most elkövettem azt a hibát, hogy nem így tettem, és a pulcsimból egy szép halványfekete feliratos izé lettSzal pulcsinál még az is lehet hogy kézzel kéne mosni
Most mostad ki a fehéret??Milyen lett szép szürke??Hát igy jár aki nem a megfelelő helyre húzza fel a fehér színű pulcsiját...
frpeter írta:Detty182 írta:frpeter írta:Figyelem!
Most mostad ki a fehéret??Milyen lett szép szürke??Hát igy jár aki nem a megfelelő helyre húzza fel a fehér színű pulcsiját...
A pulcsi ugyanolyan fehér azzal nincs gond. Csak a minta félig lejött
Detty182 írta:Miért nem olyan mos rád aki ért is hozzá???![]()
frpeter írta:Detty182 írta:Miért nem olyan mos rád aki ért is hozzá???![]()
Jössz?
Detty182 írta:frpeter írta:Detty182 írta:Miért nem olyan mos rád aki ért is hozzá???![]()
Jössz?
![]()
frpeter írta:Cserébe mehetsz egy kört a cicával. Na?
frpeter írta:http://polo.svmedia.hu
Anyagi helyzetemre való tekintettel a raktáron maradt összes cuccból 20% engedményt adok pizzázásig. Jelzem már a jelenlegi is beszer ár alatt van, de most kell a lóvé...
Detty182 írta:frpeter írta:http://polo.svmedia.hu
Anyagi helyzetemre való tekintettel a raktáron maradt összes cuccból 20% engedményt adok pizzázásig. Jelzem már a jelenlegi is beszer ár alatt van, de most kell a lóvé...
Hitel van??????????![]()
![]()
Vissza: Weblap, fórum: észrevételek, javaslatok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég